La Sirene X21 Amorce Yellow 0,85 kg

La Sirene X21

  • La Sirene X21 Amorce Yellow 0,85 kg
  • Hrana.
  • Čuvena žuta iksreica. Odlične rezultate postizala za pecanje na rekama i jezerima.
  • Težina: 0,85 kg

490 rsd

NemojLa Sirene X21 Amorce Yellow 0,85 kg

Žuta ikserica

X21 je brza, takmicarska primama. Sastav ove primame je ostao tajna vec vise od 50 godina. Od uvek se pravi na isti način, od istih, kontrolisanih sirovina. To ovom proizvodu daje vrhunsku i veoma jaku privlačnu moć u vrlo kratkom vremenskom periodu. Ova primama, uvek aktuelna, odgovara ribolovcima svih generacija bez obzira na njihov metod ribolova. X21 je poznata u celom svetu i dala je satisfakciju milionima ribolovaca tokom dugog niza godina zahvaljujuci svome kvalitetu i rezultatima koje pruza. Koriste je čak i šampioni.

La Sirene X21 Amorce Yellow je dovoljna za 6-7kg suve hrane. Nemojte da vas buni ova razmera jer je u stvari La Sirene X21 Amorce Yellow koncentrovana hrana. Ukoliko se ne pripremi na valjan način, odnosno, ako preterate samo sa hranom, možete postignuti neželjen efekat.

Zato uopšte nemojte da žalite da u ovu hranu dodate još 6-7kg druge prihrane.

La Sirene X21 Amorce Yellow se odlično pokazala na svim našim vodama Dunav, Sava, Morava i druge.Kao i za pecanje na jezerima Za pecanje bele ribe, konkretno, skobalja, šljivara, klena, mrene, kedera.

 

Kategorija:
brands

Težina

850 gr

Deklaracija

Proizvođač Van Den Eynde, Belgija
Zemlja porekla: EU
Uvoznik: Auto Sport, Novi Sad

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “La Sirene X21 Amorce Yellow 0,85 kg”

There are no reviews yet.