Benzar Mix Scoica 1kg

Benzar Mix

  • Benzar Mix Scoica 1kg
  • Hrana za pecanje šarana.
  • Hrana sadrži brašno iz dehidriranih školjki. Odlična kada voda počinje da se hladi.
  • Težina: 1 kg

250 rsd

Benzar Mix Scoica 1kg

Benzar Mix Scoica je hrana napravljena od brašna ekstrahovanog iz dehidriranih školjki. Upravo je aroma školjke jedna od omiljenih aroma šarana i to u periodu godine kada počinje intenzivnije da se hrani pred zimsku letargiju.

Benzar Mix Scoica je najbolje koristiti samostalnu eventualno uz dodatka konoplje ali ne u velikom procentu. Ova hrana je dobra za reke i jezera.

Zsolt Benzar je mađarski ribolovac – takmičar. Svoje dugogodišnje iskustvo u takmičarskom ribolovu preneno je i u proizvodnji hrane za ribolov. Pre nego što uđe u serijsku proizvodnju, hrana se detaljno destira na mnogim  vodama Mađarske.

Kako je klima, temperatura slična našoj, hrane iz palete porizovda Benzar Mix su se odlično pokazale i na našim vodama. Od onih koji su specijalno napravljene za mirne vode tako i one koje su napravljenje za reke. I to konretno za Dunav.

Sve hrane za reku se testiraju i na Dunavu u svim godišnjim dobima i za sve ribe. Tako i na našem delu Dunava, ove hrane su detaljno korišćene od strane mnogih ribolovaca koji su ostvarili odlične rezultate.

Kategorija:
brands

Težina

1 kg

Deklaracija

Proizvođač Van Den Eynde, Belgija
Zemlja porekla: EU
Uvoznik: Auto Sport, Novi Sad

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Benzar Mix Scoica 1kg”

There are no reviews yet.