Benzar Mix Scobar De Sange 1kg

Benzar Mix

  • Benzar Mix Scobar De Sange 1kg
  • Hrana za pecanje skobalja.
  • Hrana ima krvo brašno što u mnogome povećava proteine u samoj hrani. Idealna za vode sa niskim temperaturama.
  • Težina: 1 kg

250 rsd

Benzar Mix Scobar De Sange 1kg

Benzar Mix Scobar De Sange je hrana bogata krvnim brašnom. Po secijalnoj receptiru, Zsolt Benzar je ovu hranu razvio za pecanje skobalja na reci. Krvo brašno se dodaje da bi povećalo udeo proteina u samoj hrani.

Benzar Mix Scobar De Sange dobro prijanja za dno reke tako da je voda neće lako rasturiti i odneti. Polako opuštanje hrane će privući ribe koje se nalaze nizvodno od mesta hranjenja. Odlična je u kombinaciji sa živim mamcima, crvićima.  Takođe se u ohvu hranu može dodati parmezan i u mnogome povećati atraktivnost same hrane. Odlična je za vode sa niskim temperaturama.

Zsolt Benzar je mađarski ribolovac – takmičar. Svoje dugogodišnje iskustvo u takmičarskom ribolovu preneno je i u proizvodnji hrane za ribolov. Pre nego što uđe u serijsku proizvodnju, hrana se detaljno destira na mnogim  vodama Mađarske.

Kako je klima, temperatura slična našoj, hrane iz palete porizovda Benzar Mix su se odlično pokazale i na našim vodama. Od onih koji su specijalno napravljene za mirne vode tako i one koje su napravljenje za reke. I to konretno za Dunav.

Sve hrane za reku se testiraju i na Dunavu u svim godišnjim dobima i za sve ribe. Tako i na našem delu Dunava, ove hrane su detaljno korišćene od strane mnogih ribolovaca koji su ostvarili odlične rezultate.

Kategorija:
brands

Težina

1 kg

Deklaracija

Proizvođač Van Den Eynde, Belgija
Zemlja porekla: EU
Uvoznik: Auto Sport, Novi Sad

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Benzar Mix Scobar De Sange 1kg”

There are no reviews yet.