Francuski hleb za pecanje Eagle Eye

(2 recenzije korisnika)
Eagle Eye

  • Francuski hleb za pecanje
  • Originalna receptura
  • Broj 1 mamac za pecanje skobalja na rekama
  • Ne otpada sa oducie
  • Jednostavna priprema
  • Proveren kvalitet

220 rsd

Francuski hleb za pecanje Eagle Eye – Popularni “FRANCUZ” mamac za pecanje. Godinama unazad, ovo je borj jedan mamac za pecanje skobalja na svim našim vodama. Kako je običan hleb vrlo često otpadao sa udice, potrebno je bilo nešto izmeniti, kako bi mamac postao postojan. A sa druge strane nije se smelo izgubiti osnovne karakteristike običnog hleba.

Kako se proizvodnjom francuskog hleba za pecanje bavimo dugi niz godina, možemo slobodna reći da smo tančina usavršili ovaj proces. Sa druge strane, naš hleb, zadržao je osnovne karakteisti kao i običan hleb.

Francuski hleb za pecanje Eagle Eye je najbolje pripremiti veče pred pecanje. Ali ukoliko potreba zahteva, možete ga spremiti i direktno na pecanju. Priprema našeg je sasvim jednostavna.

Priprema dan pred pecanje

  1. Isecite parče debljine 1-2cm
  2. U predhodno nakvašenu i isceđenu krpu (do nekim 80%) umotajte hleb
  3. Ostavite preko noći da odstoji
  4. Spreman za pecanje

U koliko vam je potrebno da hleb pripremite direktno na vodi, postupak je sledeći:

  1. Isecite parče debljine 1-2cm
  2. Potopite direktno parče u vodu
  3. Držite ga potoljenim 1-2min sve dok mehurići tj. vazduh ne prestaje da izlazi
  4. Tako nakvašen hleb, uvijte u krpu i tu ga iscedite
  5. Spreman za pecanje

Pogledajte video ispod o pripremi

 

Kategorija: Oznaka:
brands

Deklaracija

Proizvođač Van Den Eynde, Belgija
Zemlja porekla: EU
Uvoznik: Auto Sport, Novi Sad

Based on 2 reviews

5.0 overall
2
0
0
0
0

Add a review

  1. Vlada

    Najbolji

    Vlada

  2. Marko

    Najbolji hleb za skobalja na Moravi

    Marko