Sensas Additive Carpix

Sensas

  • Sensas Additive Carpix
  • Aditiv kao dodatak prihrani za pecanje šarana
  • Može se koristiti za tretiranje mamaca, zrnjevlja i praškaste primama (za 3kg)
  • Težina: 0,3 kg

540 rsd

Sensas Additive Carpix

Sensas Additive Carpix –  Jako aromatisani atraktor za sarana formulisan da pojaca dejstvo praskaste primame,boila i spod mix-a. Dodati u suve sastojke u razmeri jedna kesa Carpix-a na 3 kg praskaste i dobro promesati. CARPIX moze biti vema efikasan kada se pospe preko zivih crvica, dajuci extra efikasnost.

Takođe, Sensas Additive Carpix-om možete tretirati i partikle i zrnjevlje za spod mix. Godinama tajna uspeha mnogi ribolovačkih takmičara je upravo ovaj aditiv Sensas Carpix. Ko je ikada koristi ovaj adtivi, ne treba mu puno govoriti o njemu. Pored šarana, babuška i krupna deverika su takođe obožavaoci ovog aditiva. Siroš spektar primene.

Sensas Powdered Additive Praškasti aditivi koji se mogu dodaju u praškastu primamu radi povećanja njene atraktivnosti. Sem sto povećava atraktivnost i brže privlače ribe u zonu hranjenja.

Nakog toga,riba se duže zadržavaa na hranjenom mestu. Koristi se tako što se jedan paket aditiva doda u 3kg suve primame kako bi se isti bolje sjedinio sa prihranom.Za brže rezultate možete dodati aditiv u već navlaženu hranu,ali u tom slučaju je njegovo dejstvo kraće

Kategorija:
brands

Težina

300 gr

Deklaracija

Proizvođač Sensas, Francuska
Zemlja porekla: EU
Uvoznik: M.G.P., Obrenovac

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sensas Additive Carpix”

There are no reviews yet.