-20%

Okuma Inspira 30 FD

Okuma

  • Okuma Inspira 30 FD
  • Veličina: 30
  • Prenos: 5,0:1
  • Težina: 332 gr
  • Broj lagera: 9+1
  • Kapacitet špulne :

5.200 rsd 6.500 rsd

Okuma Inspira 30 FD

Okuma Inspira – varaličarska mašinica kompanije Okuma sa zadnjom, rear drag, kočnicom. Ovu mačinicu karakteriše veoma tih i glatki rad. Devet kugličnih ležajeva plus dodatni anti-revers iglični ležaj savšreno usklađeni, čine ovu mašinicu veoma kavlitetnom u svojoj klasi. Super stoper koji je ugrađen u uvou mašinicu je veoma precizan i ne dozvolja ručici ni milimetar praznog hoda, odnosno, lufta.

Šuplna Okuma Inspira mašinice je izrađena od aluminijuma. Same ivice spulne su posebno obrađene, odatno ojačane i obložene titanijumom. Time je snaga povećana za još 30%.

Okuma Inspira ima odličan prenos. 5,0:1 je savršen za kada je potrebno brzo namotati varalicu ili promiti brzinu same varalice i time postići još veći efekat. Ova varaličarska mašinica jedinstvenog oblika i stila karakteriše Okuma najnoviji dizajn ručoce. Mašinski obrađena aluminijumska ručica, mekana na dodir i ergonomski oblikovana.

Okuma Inspira je prevenstveno namenjena spinning ribolovu, ali se slobodno može koristi i kod match tehnike pecanja na plovak.

Veličina: 30
Prenos: 5,0:1
Težina: 290  gr
Broj lagera: 9+1
Kapacitet špulne :

Kategorija: Oznake: ,
brands

model

Zadnja kočnica – RD

Veličina

3

Deklaracija

Proizvođač Okuma
Zemlja porekla: NRK
Uvoznik: Eagle Eye, Nis

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Okuma Inspira 30 FD”

There are no reviews yet.