Tubertini Optimo Plus Feeder MKII 3.9m

Tubertini

 • Tubertini Optimo Plus Feeder MKII 3.9m
 • Dužina: 3,9m
 • Težina bacanja: 150gr
 • Težina štapa:
 • Transportna dužina: 1,37m
 • Broj delova: 3+3

13.700 rsd

Tubertini Optimo Plus Feeder MKII 3.9m – Vrhunski Feeder Štap za Savršen Ribolov

Optimo Plus Feeder MKII predstavlja najnoviju inkarnaciju feeder štapa koji je stekao reputaciju svojim kvalitetom i performansama. Ovaj štap je stvoren za strastvene feeder ribolovce koji traže izuzetnu osetljivost, preciznost i dugotrajnost.

 1. Izvrsna Konstrukcija: Optimo Plus Feeder MKII izrađen je od vrhunskog ugljičnog materijala koji osigurava veliku snagu i izdržljivost. Štap će vam služiti dugi niz godina, čak i pod velikim zahtevima  ribolova.
 2. Osetljivost i Preciznost: Štap je izrazito osetljiv, što omogućuje brzo otkrivanje nježnih udaraca ribe i preciznu reakciju. To je od suštinskog značaja u feeder ribolovu gde je svaki trenutak važan.
 3. Višenamenski: Optimo Plus Feeder MKII štap je svestran i može se koristiti za različite vrste riba, uključujući deverike, šarane, amure i druge. To ga čini idealnim za raznovsrne ribolovne avanture.
 4. Precizno Hranjenje: Štap je posebno dizajniran za precizno hranjenje.. Tako ćete privući ribe na željeno mesto i osigurati uspešan ulov.
 5. Ergonomski Dizajn: Ergonomski oblik rukohvata pruža udobno držanje tokom dugih ribolovnih seansi. Štap je lagan i omogućuje jednostavno manevrsianje.

Izbor Profesionalaca i Strastvenih Ribolovaca

Optimo Plus Feeder MKII 3.9m Tubertini štap je omiljen među profesionalnim ribolovcima i strastvenim entuzijazistima. Bez obzira na vaše iskustva, ovaj štap će vas osvojiti svojim izvanrednim performansama i izdržljivošću.

Nabavite Svoj Tubertini Optimo Plus Feeder MKII Štap danas i Unapredite Vaše Ribolovne Avanture!

Investirajte u kvalitet i izvrsnost. Tubertini Optimo Plus Feeder MKII štap će vam pomoći postići uspešne ribolovne avanture i oživeti vaše strasti prema feeder ribolovu. Nabavite svoj štap danas i krenite prema vodama u potrazi za nezaboravnim ulovima!

Ovaj feeder štap nudi odličan balans izmedju snage i finoće što će reći da ovaj štap daje potrebnu snagu za izbacivanje hranilica do težine od 150g,ali sa dosta “duše” . Blank je dosta reaktivan tako da dalji zabačaji sa ovim štapom nisu nikakav problem. Dolazi sa tri vrha od kojih dva su od fibera i jedan od karbona.Može se slobodno reći da je ovaj štap pravi izbor za ribolov na reci bilo da pecate sitniju belu ribu ili krupne mrene.

Dužina: 3,9m
Težina:
Transportna dužina: 1,37m
Težina bacanja: 150gr
Broj sekcija/delova: 3+3

Kategorija:
brands

Dužina

3.9m

Težina bacanja

do 150gr

Deklaracija

ProizvođačTubertini, Italija
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:Mamac, Loznica

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Tubertini Optimo Plus Feeder MKII 3.9m”

Još uvek nema recenzija.

Možda će vam se svideti …