Specijalni plovci za ribolov

Specijalni plovci za ribolov predstavljaju nezamenljive alate za ribolovce koji žele da unaprede svoje ribolovne veštine i postignu vrhunske rezultate. Bilo da se radi o takmičarskom ribolovu, lovu na krupne grabljivice ili preciznom ribolovu na većim daljinama sa Vegler plovcima, ovi specijalni plovci pružaju pouzdanost, preciznost i izdržljivost. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala i dizajnirani da zadovolje specifične potrebe, specijalni plovci za ribolov su pravi izbor za svakog strastvenog ribolovca.

Specijalni plovci za ribolov predstavljaju kategoriju plovaka dizajniranih za specifične tehnike i uslove ribolova. Ovi plovci se razlikuju po obliku, veličini i materijalima, pružajući ribolovcima alatke koje su optimizovane za određene ribolovne situacije. U ovu kategoriju spadaju takmičarski plovci, veliki plovci za pecanje krupnih riba grabljivica, kao i Vegler plovci, svaki sa svojim jedinstvenim karakteristikama i prednostima.

Takmičarski Plovci

Takmičarski plovci su sinonim za kvalitet i preciznost u svetu profesionalnog ribolova. Dizajnirani su tako da zadovolje najviše standarde i omoguće ribolovcima da postignu najbolje rezultate na takmičenjima. Ovi plovci su obično izrađeni od balze, sa antenama od fiberglasa i stabilizatorima od karbona ili nerđajućeg metala. Njihova konstrukcija omogućava izuzetnu stabilnost i osetljivost, što je ključno za uspeh u takmičarskom ribolovu. Takmičarski plovci su idealni za precizno postavljanje mamca i brzu reakciju na najmanji trzaj ribe, čime se maksimizira šansa za ulov.

Plovci za Pecanje Krupnih Riba – Grabljivica

Veliki plovci namenjeni za pecanje krupnih riba grabljivica dizajnirani su da izdrže snažne trzaje i borbu sa velikim ribama. Ovi plovci su obično veće gramaže i izrađeni su od izdržljivih materijala poput balze i poliuretana. Njihove antene su često šuplje i izrađene od plastike, što im daje dodatnu stabilnost i vidljivost, posebno u uslovima slabog osvetljenja. Ovi plovci su opremljeni mesinganim tegovima koji se, kod nekih modela, mogu menjati, omogućavajući ribolovcima da prilagode plovak specifičnim uslovima na vodi. Oni su idealni za ribolov grabljivica kao što su štuka, som i smuđ, pružajući pouzdanost i izdržljivost potrebnu za uspešan lov na ove vrste.

Vegler (Wagler) Plovci

Vegler plovci, poznati i kao Wagler plovci, su specijalni plovci dizajnirani za precizno ribolovljenje na većim daljinama. Ovi plovci su izrađeni u kombinaciji balze i poliuretana, pružajući optimalnu plovnost i izdržljivost. Neki modeli su opremljeni šupljim, plastičnim, multi-kolornim antenama, dok su kod drugih modeli antene od pune plastike koje su izmenjive. Ova fleksibilnost omogućava ribolovcima da zamene antenu sa ampulom za noćni ribolov, prilagođavajući se različitim uslovima ribolova. Vegler plovci su opremljeni mesinganim tegovima koji dodatno povećavaju njihovu stabilnost i preciznost, a jednostavna montaža čini ih idealnim za ribolovce svih nivoa iskustva.

Serija T

Takmičarski plovci su sinonim za kvalitet i preciznost u svetu takmičarskih plovaka.Sa antenama od fiberglasa i stabilizatorima od karbona ili nerđajućeg metala

Plovci T serije dizajnirani su da zadovolje potrebe najzahtevnijih ribolovaca koji se takmiče na profesionalnom nivou. Serija T predstavlja vrhunsku kolekciju takmičarskih plovaka, izrađenih isključivo od najkvalitetnije balze. 

Serija SM

SM serija su idealan izbor za ribolovce koji traže pouzdanu i dugotrajnu opremu za lov krupnijih riba. Sa mogućnošću postavljanja ampule za noćno pecanje.

erija SM predstavlja specijalizovane modele plovaka dizajnirane za pecanje krupnijih grabljivica, kao što su štuka i som, kada se kao mamac koristi keder, durdubak i slični mamci.

Serija O

O serija nudi plovke koji su savršeni za ribolovce koji traže kvalitet, fleksibilnost i pouzdanost. Sa dodatnim mesinganim opterećenjem za daleke izbačaje

Serija O predstavlja plovke izrađene od poliuretana, dizajnirane za ribolovce koji zahtevaju vrhunsku funkcionalnost i prilagodljivost.

Serija W

Vegler plovci - visokokvalitetni plovci od balze i poliuretana, sa izmenjivim antenama i jednostavnom montažom, idealni za dnevni i noćni ribolov.

Vegler (Wagler) plovci su vrhunski izbor za svakog ribolovca koji traži pouzdane, izdržljive i prilagodljive plovke. Ovi plovci nude izvanredne performanse u svim uslovima ribolova.