Sensas 3000 Club Bremes

Sensas

  • Sensas 3000 Club Bremes
  • Srednja granulacija
  • Izrazito žuta boja
  • Slatka aroma
  • Za pecanje deverike
  • Težina: 1 kg

395 rsd

Sensas 3000 Club Bremes za pecanje deverike.

Sensas 3000 Club Bremes je slatka prihrana sa blago-začinskom aromom. Ovo hrana srednje granulacije, izrazito žute boje kada se pokvasi. Idealna je da odvoji deveriku od ostale bele ribe, odlično vezuje iako nije suviše lepljiva. Možete je koristiti samu ili miksovati sa ostalim hranama iz “Club” serije u zavisnosti od uslova na vodi. Najbolje je koristiti u prolećnoj i letnjoj sezoni.

Boja: žuta
Lepljivost: 3/5
Jačina: 3/5
Granulacija: 3/5
Količina vode: 500-550ml

Sensas 3000

Ovaj novi asortiman primama je razvijen da zadovolji potrebe kako takmičarskog tako i rekreativnog ribolova. Kako se pritisak ribolovaca na vode povećava i riba postaje sve opreznija na standardne mamce, ribolovcima treba dodatna prednost da ostanu u trci. Club 3000 serija nudi upravo to. Svaki miks je savršeno pogodan za odredjenu vrstu ribe, vode ili tehnike. Dakle, ostani u trci i udruži se sa novom 3000 Club serijom!

Ogromno iskustvo Sensas-ovog tima ribolovaca je iskorišćeno za razvoj ovih vrhunski kvalitetnih primama. Specijalno su napravljene, od pažljivo biranih sastojaka, da ciljano primamljivanje i zadržavanje odredjenih vrsta ribe u zoni hranjenja

brands

Težina

1 kg

Deklaracija

ProizvođačSensas, Francuska
Zemlja porekla:EU
Uvoznik:M.G.P., Obrenovac

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupna ocena
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će oceniti “Sensas 3000 Club Bremes”

Još uvek nema recenzija.